Якісні комплектуючі для успішного розвитку виробництва косметики і побутової хімії
+38 (067) 446-65-37
+38 (067) 502-53-00
+38 (067) 508-20-60
Україна, Київська обл.,
м. Біла Церква,
Леваневського, 85-Б
ГОЛОВНА КАТАЛОГ АКЦІЇ ПРО НАС СТАТТІ КОНТАКТИ
Головна » Всі новини

Дизайн упаковки - що потрібно врахувати при розробці

При виборі товару потенційним покупцем не останню роль грає ефектна і якісна упаковка. Тому вимоги до її дизайну дуже високі. Дизайнерські рішення по упаковці товару взаємопов´язані з фірмовим стилем. Упаковка повинна мати легко впізнаване художнє оформлення, яке зв´язується з певним виробником або брендом.

Крім цього дизайн упаковки може мати цільове призначення, наприклад: для певної групи людей, певного регіону. Дизайнерське проектування упаковки складається з декількох кроків:

 

З огляду на загальну концепцію просування конкретного товару, дизайнер застосовує різні дизайнерські технології - шрифти, стилістику, легко впізнавану гаму кольорів, сюжет. Реалізуючи творчу ідею упаковки, сюжет робить її такою, що запам´ятовується, ефектною і відповідає обраному стилю.

Упаковка це не тільки "тара" для Вашого товару, а й його прикраса. Проте, досить часто красива упаковка виконує функції саме тари, служачи споживачеві довгий час і рекламуючи атрибутику і стиль бренду. Будучи потужним засобом мотивації здійснення покупки, упаковка максимально конкретизує товар і звертає на нього увагу. Грамотно продумана упаковка дає цільової аудиторії інформацію про найбільш привабливих характеристиках товару, наприклад про його корисності, фізичні властивості або якості продукції.